Juli 26 2017 02:48:54
Upcoming events
2 november 2013:
Fietscity-feest

Stay tuned!
Like ons op Facebook!
Volg ons op Twitter!
Beluister ons op SoundCloud!
Welkom
CrossControl.nl is dé drive in show in Enschede voor een onvergetelijk feest!

Met een enorm legio aan tevreden klanten, een grote professionaliteit en meer dan 5 jaar ervaring is uw feest garant een topfeest. Bekijk gerust onze website, bij vragen kunt u altijd mailen via de contact-pagina. Kijk ook vooral even op de Foto-pagina om te kijken wat wij allemaal te bieden hebben.

Jouw feest wordt een feest om nooit te vergeten...


Wat is er mogelijk?
CrossControl actiesWat is er nu allemaal mogelijk op jouw feest? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben een enorm breed scala aan muziek, apparatuur en lichteffecten, die op elk soort feest in te zetten zijn. Wat dacht u van rook en lasers? Of juist rustige sfeerlichten? En wat dacht u van een ijsje voor al uw gasten?

Neem snel contact met ons op voor de actuele prijzen, of om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Klik hier!

of hier
of hier...
Nieuwjaarsgala BC-Geessinkweg
CrossControl nieuwsOp 11 januari 2013 vond op het Bonhoeffer College Geessinkweg het eerst Nieuwjaarsgala plaats voor ouderejaars.
Met ondersteuning van de Enschedese coverband MUTE was dit een groot succes!

Bekijk snel de foto's.
En nog een serie.
Kids' Request groot succes!
CrossControl actiesMet 881 kinderen was de opkomst van Kids' Request in Hengelo een groot succes. De kinderen konden diverse activiteiten doen, die georganiseerd waren door de Hogeschool Edith Stein. De opbrengst van deze dag was maar liefst €4441 euro!

Bekijk hier de foto's van Kids' Request. En nog een serie!

Bekijk hier een impressie video.
LIKELIKELIKELIKE!
CrossControl actiesLIKELIKELIKELIKE! Wij hebben nu 29 likes op Facebook. Dit kan veel hoger! Daarom hebben wij een actie, bij 150 likes op Facebook gaan wij onder deze likes een verjaardagspakket verloten! Dus het enige wat je even hoeft te doen is even onze Facebook pagina te liken! Ook blijf je meteen op de hoogte van leuke updates, meer te gekke acties en de nieuwste muziek! Dus:

Like ons op Facebook!
Volg ons op Twitter!
Foto's BC-Geessinkweg Herfstdisco 2012
Foto's CrossControlOp 12 oktober was het dan zover, het eerste schoolfeest van het jaar op het Bonhoeffer College Geessinkweg.
Om 19.30 uur gingen de poorten van de school open voor de leerlingen.
Ruim 200 leerlingen zijn door de regen toch naar het schoolfeest gekomen om daar met mede scholieren te zorgen voor een mooie avond.

De foto's vind je hier!
Boek nu je eigen drive-in show!
CrossControl nieuwsIs het moeilijk om ons te boeken op je eigen feest? Nee, natuurlijk niet! Je hoeft alleen maar even op contact te klikken. Dat is geheel vrijblijvend en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Waarom CrossControl? CrossControl heeft jarenlange ervaring met verschillende soorten feesten en partijen in Twente en omstreken. Van bruiloften tot recepties en verjaardagen tot complete schoolfeesten, alles hebben wij in huis! Toch nog speciale wensen? Alles is te regelen! We maken een afspraak en komen (bij voorkeur) even bij u langs, waarbij we alle details bespreken. Verder zijn we scherp geprijsd waardoor u voor relatief weinig geld toch een fantastisch feest binnen haalt.

Dus neem snel contact met ons op!
REVOLUTIONAIR: Wat luister ik nu?
CrossControl nieuwsWat luister ik nu? is een nieuw concept van CrossControl. Hoe vaak heb je wel niet tijdens een feestje dat je denkt... Wat hoor ik nu eigenlijk? Dan kun je gaan Shazammen, maar dan moet je maar geluk hebben dat je opname goed gelukt is en het desbetreffende nummer wel tussen de database van Shazam staat. Daar is nu een oplossing voor! Bij alle feesten van CrossControl twitteren wij op het moment dat een nummer begint de titel en de artiest op @WatLuisterIkNu. Volgen dus die handel!
Carnavalsdisco 2011 - Geessinkweg
Foto's CrossControlMet ingang van deze Carnavalsdisco werd er iets nieuws geïntroduceerd op de disco's; een twitterscherm. Ondanks dat het niet erg druk was op de disco was het wel erg gezellig; en daar gaat het toch om? Bekijk snel in het fotoalbum de foto's!
Kerstgala Geessinkweg
Foto's CrossControlVrijdagavond 10 december werd op het Bonhoeffer College Geessinkweg het jaarlijkse Kerstgala gehouden. Het was wederom een groot succes! Met meer dan 500 mensen in de aula was het dik uitverkocht! Bekijk in het fotoalbum de foto's.
Nieuw: Twitterparty
CrossControl nieuwsNieuw bij CrossControl: een twitterparty. Wij nemen naar het feest een beamer mee en zorgen voor een internetverbinding. Zo kunnen er leuke discussies ontstaan die zorgen voor een extra leuke sfeer op uw feest!
Herfstdisco Geessinkweg 8-10-2010
CrossControl nieuwsVrijdag 8 oktober is een schoolfeest geweest op de locatie Geessinkweg.
Natuurlijk was ook dit feest een groot succes! Iedereen had het er naar zijn zin en er is volop gedanst en gefeest. Er zijn heel veel foto’s gemaakt door ons. De leerlingen vonden het heel erg leuk en kunnen haast niet wachten op het volgende schoolfeest! Klik hier voor de foto's!
Mede mogelijk gemaakt door:
IJssalon Heinink
Fietscity
Jerommeke.eu
145,210 unieke bezoeken